Riethoek Westerschouwen

Welkom bij Riethoek Westerschouwen

Riethoek Westerschouwen is een kleinschalig project aan de rand van de bossen, duinen, strand en zee, in de Westhoek van Schouwen-Duiveland. Riethoek Westerschouwen is feitelijk het kleine broertje of zusje van het eerder in 2015 gerealiseerde Duinpark Westerschouwen. Het park is aangelegd met natuurlijke materialen als houtsingels, duintjes, poel en schelpenpaden.

Op het Riethoek Westerschouwen zijn geen uitgebreide faciliteiten, want de nadruk ligt op de rustgevende en natuurlijke omgeving. Het strand of het uitgestrekte duingebied van Boswachterij Westenschouwen ligt op 10 minuten loopafstand. De omgeving leent zich perfect voor een zowel actieve als culturele vakantie. De chalets zijn allemaal voorzien van WiFi, een zeer complete luxe keuken en badkamer en een ruime tuin. De chalets zijn zeer stijlvol en praktisch ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Kortom, alles is aanwezig om te kunnen genieten van een ontspannen vakantie aan zee.

De chalets worden verhuurd in samenwerking met de familie Van der Maas, initiatiefnemers van het Riethoek Westerschouwen. De familie Van der Maas is gedurende uw verblijf het aanspreekpunt, in hun gezellige boerderijwinkel met talloze heerlijke streekproducten wordt u hartelijk ontvangen voor de sleuteloverdracht.

duinpark-westerschouwen-2

FOTOALBUM

Bekijk de foto's van Riethoek Westerschouwen

Loading...

FACILITEITEN

KENMERKEN

Algemeen

  • Gratis internet in alle chalets 
  • Sleutel ophalen bij Landwinkel De Fruitgaard
  • Op het park zijn er geen faciliteiten, de nadruk ligt op de landschappelijke en natuurlijke omgeving  

Eten & Drinken

  • Diverse horeca en winkels op loopafstand

Sport & Spel

Adres & Route

Riethoek Westerschouwen
De Haaijmanweg 2B
4328 PV BURGH-HAAMSTEDE
T: +31 (0) 85 078 76 74 

OMGEVING

Kies uw Strandhuis

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...