Bereikbaarheid

Het adres van het park is De Haaijmanweg 2b te Burgh-Haamstede.

De sleutel kan worden opgehaald, en bij vertrek weer worden geretourneerd bij de familie Van der Maas aan de receptie en Landwinkel De Fruitgaard op de Bouwmansweg 1 te Burgh-Haamstede. Familie Van der Maas is ook uw aanspreekpunt gedurende uw verblijf en te bereiken onder nummer +31 (0)111 651 610 of info@defruitgaard.nl.

Routebeschrijving front-office (sleuteladres)
Vanuit het Westen, Midden of Noorden via Rotterdam:
A4 richting Europoort. Daarna neemt u de A15 richting Hellevoetsluis. U volgt de snelweg tot de afslag naar de N57 richting Hellevoetsluis, Goedereede, Ouddorp en Burgh-Haamstede. Voor Haamstede gaat u met de weg mee naar rechts, eerste rotonde 1e afslag en tweede rotonde eveneens rechtsaf (1e afslag) richting Renesse. Meteen na de afslag (na 15 meter) weer rechtsaf de parallelweg op, deze weg volgt u tot de eerste woning en schuur aan de linkerkant. U ziet hier de Landwinkel De Fruitgaard, tevens de front-office van Beach Rentals | Duinpark Westerschouwen.

Per auto vanuit het Zuiden van Nederland:
A58 richting Roosendaal/ Middelburg. Bij knooppunt De Poel rijdt u richting Zierikzee (A256) deze gaat over in de N256. Daarna neemt u de afslag de N255 op, richting Kamperland. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor (2e afslag). Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot de volgende rotonde. Bij deze rotonde slaat u rechtsaf (1e afslag) richting Burgh-Haamstede (N57). Nadat u van de Oosterscheldekering komt, volgt u de weg en gaat u met de bocht mee naar rechts. Vervolgens gaat u op de eerste rotonde rechtdoor (2e afslag) en op de tweede rotonde eveneens rechtdoor (2e afslag). Op de derde rechtsaf (1e afslag) richting Renesse. Meteen na de afslag (na 15 meter) weer rechtsaf de parallelweg op, deze weg volgt u tot de eerste woning en schuur aan de linkerkant. U ziet hier de Landwinkel De Fruitgaard, tevens de front-office van Beach Rentals | Duinpark Westerschouwen.

Parkeren
Om kunt uw auto parkeren op een afgesloten centrale parkeerplaats bij Riethoek Westerschouwen, voor het in- en uitladen van boodschappen en bagage is het toegestaan om even voor het chalet te parkeren.