Bereikbaarheid

Het adres van het park is Maireweg 16 te Burgh-Haamstede.

De sleutel kan worden opgehaald, en bij vertrek weer worden geretourneerd bij de receptie van Schouwenduin. Bij aankomst kunt u aanbellen bij de slagboom, uw auto parkeren op de parkeerplaats en u melden bij de receptie. Receptie Schouwenduin is ook uw aanspreekpunt gedurende uw verblijf en te bereiken onder nummer +31 (0)111 651 639 of info@schouwenduin.nl.

Routebeschrijving front-office (sleuteladres)
Vanuit het Westen, Midden of Noorden via Rotterdam:

A4 richting Europoort. Daarna neemt u de A15 richting Hellevoetsluis. U volgt de snelweg tot de afslag naar de N57 richting Hellevoetsluis, Goedereede, Ouddorp en Burgh-Haamstede. Voor Haamstede gaat u met de weg mee naar rechts, eerste rotonde 1e afslag en op de tweede rotonde rechtdoor (2e afslag) richting de stoplichten. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Kloosterweg op. Blijf ca. 2 kilometer op de Kloosterweg en sla dan rechtsaf de Maireweg op. Volg de Maireweg ca. 1 kilometer, de ingang van Duinvilla’s Schouwenduin ligt dan aan de rechterkant (tegenover een midgetgolfbaan).

Per auto vanuit het Zuiden van Nederland:

A58 richting Roosendaal/ Middelburg. Bij knooppunt De Poel rijdt u richting Zierikzee (A256) deze gaat over in de N256. Daarna neemt u de afslag de N255 op, richting Kamperland. Bij de eerste rotonde gaat u rechtdoor (2e afslag). Vervolgens rijdt u alsmaar rechtdoor tot de volgende rotonde. Bij deze rotonde slaat u rechtsaf (1e afslag) richting Burgh-Haamstede (N57). Nadat u van de Oosterscheldekering komt, volgt u de weg en gaat u met de bocht mee naar rechts. Vervolgens gaat u op de eerste rotonde rechtdoor (2e afslag) en op de tweede rotonde eveneens rechtdoor (2e afslag). Op de derde rechtdoor (2e afslag) richting de stoplichten. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor de Kloosterweg op. Blijf ca. 2 kilometer op de Kloosterweg en sla dan rechtsaf de Maireweg op. Volg de Maireweg ca. 1 kilometer, de ingang van Duinvilla’s Schouwenduin ligt dan aan de rechterkant (tegenover een midgetgolfbaan).

Parkeren
U kunt uw auto bij de accommodatie parkeren op eigen terrein.