Duinpark Westerschouwen

Welkom bij Duinpark Westerschouwen

Op één van de mooiste plekjes van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland, aan de rand van de duinen, strand en zee, ligt Duinpark Westerschouwen. Op deze plek stond vroeger een fruitgaard, het park is in 2014 aangelegd met natuurlijke materialen als houtsingels, duintjes, een poel en schelpenpaden.

Op het Duinpark Westerschouwen zijn geen uitgebreide faciliteiten, want de nadruk ligt op de rustgevende en natuurlijke omgeving. Het strand of het uitgestrekte duingebied van Boswachterij Westenschouwen ligt op 10 minuten loopafstand. De omgeving leent zich perfect voor een zowel actieve als culturele vakantie. De chalets zijn allemaal voorzien van WiFi, een zeer complete luxe keuken en badkamer en een ruime tuin. De chalets zijn zeer stijlvol en praktisch ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Kortom, alles is aanwezig om te kunnen genieten van een ontspannen vakantie aan zee.

De chalets worden verhuurd in samenwerking met de familie Van der Maas, initiatiefnemers van het Duinpark Westerschouwen. De familie Van der Maas is gedurende uw verblijf het aanspreekpunt, in hun gezellige boerderijwinkel met talloze heerlijke streekproducten wordt u hartelijk ontvangen voor de sleuteloverdracht.

duinpark-westerschouwen-2

FOTOALBUM

Bekijk de foto's van Duinpark Westerschouwen

Loading...

FACILITEITEN

KENMERKEN

Algemeen

  • Gratis internet in alle chalets 
  • Sleutel ophalen bij Landwinkel De Fruitgaard
  • Op het park zijn er geen faciliteiten, de nadruk ligt op de landschappelijke en natuurlijke omgeving  

Eten & Drinken

  • Diverse horeca en winkels op loopafstand

Sport & Spel

Adres & Route

Duinpark Westerschouwen
De Haaijmanweg 2a
4328 PV BURGH-HAAMSTEDE
T: +31 (0) 85 078 76 74 

OMGEVING

Kies uw Strandhuis

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...Loading...