Duinpark Westerschouwen

Bijzondere vakantiewoningen aan de rand van het strand en de duinen van Westenschouwen.

Op een van de mooiste plekjes van het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland vind je Duinpark Westenschouwen, gelegen aan de rand van de duinen, strand en zee. Het recent opgeleverde vakantiepark is natuurlijk aangelegd met duintjes, schelpenpaden en poeltjes en biedt alles voor een rustige vakantie op het mooiste plekje van Zeeland. 

Luxe vakantiewoningen

Op het duinpark zijn geen uitgebreide faciliteiten, want de nadruk ligt op de rustgevende en natuurlijke omgeving. De vakantiewoningen zijn allemaal voorzien van WiFi, een zeer complete luxe keuken en een ruime tuin. Elk vakantiehuis is zeer stijlvol en praktisch ingericht. De vakantiewoningen zijn ingericht voor 5 of 6 personen en in veel woningen is kinderspeelgoed of een bolderkar beschikbaar. Kortom, alles is aanwezig om te kunnen genieten van een ontspannen vakantie aan zee. 

 

Bekijk onze luxe vakantiewoningen

Duinpark Westerschouwen en omgeving

Binnen 10 minuten loop je naar het strand of het uitgestrekte duingebied van Boswachterij Westenschouwen. De omgeving leent zich perfect voor een zowel actieve als culturele vakantie.

Bij Boswachterij Westerschouwen kun je terecht voor prachtige wandel- en mountainbiketochten langs de kust, of ga mee op een van de wildexcursies door het grootste bosgebied van Zeeland!

Bezoek ook eens het Watersnoodmuseum en ervaar de impact van de nacht van 1 februari 1953 en wat daarna is gebeurd. Een mooi voorbeeld hiervan kun je vinden in Deltapark Neeltje Jans. Hier kun je op interactieve manier alles te weten komen over de Deltawerken. Dit park bevindt zich dan ook midden op een van de Deltawerken; de Oosterscheldekering. Uiteraard kunt u in de directe omgeving genieten van de zon op het terras van een van de gezellige restaurantjes en strandtentjes. 

Verhuur vakantiechalets 

De chalets worden verhuurd in samenwerking met de familie Van der Maas, initiatiefnemers van het Duinpark Westerschouwen. De familie Van der Maas is gedurende uw verblijf het aanspreekpunt, in hun gezellige boerderijwinkel met talloze heerlijke streekproducten wordt u hartelijk ontvangen voor de sleuteloverdracht.

 

Boek uw vakantiechalet