Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Reisgezelschap

Beschikbaarheid

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Navigate backward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Bekijk de ligging van de strandhuizen

Logo-ColorfulRentals
Colorful Rentals is het moederlabel van een aantal bijzondere verhuurlabels voor leisure accommodaties. Ieder label staat voor een specifieke filosofie of beleving de gast zal ervaren. De locatie staat voorop en is altijd bijzonder, variërend van aan het water, aan zee tot in schilderachtige Franse landschappen. Hier draait alles om de unieke beleving en de pracht van de omgeving. Ga naar de website van Colorful Rentals

nautic-logo

Ervaar de rust en schoonheid van het water, direct vanuit je verblijf, met een verfrissende duik vanaf het terras of een ontspannen boottocht. Onze accommodaties bevinden zich direct aan het water, op schitterende locaties, met een eigen aanlegsteiger voor boten en uitstekende mogelijkheden om te vissen. Met ook een trailerhelling in de buurt, is dit de ideale plek voor watersportliefhebbers!

Ga naar de website van Nautic Rentals

021-19-016_Logo_La_France_Rentals_-_RGB_large

Ontdek de pracht van La Belle France! Van de Middellandse Zee tot Normandië, van Bretagne tot de Alpen, elke regio biedt unieke landschappen, steden en culinaire tradities. Onze accommodaties bevinden zich op betoverende locaties bij bergen, rivieren, schilderachtige steden, charmante dorpjes of aan de kust. Ontsnap aan de massa en beleef het authentieke Frankrijk!
Ga naar de website van La France Rentals